Στην κατηγορηματική διάψευση του σημερινού πρωτοσέλιδου δημοσιεύματος της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» προχωρεί ο Νίκος Παππάς.

Το δημοσίευμα εμφάνιζε τον ίδιον, καθώς και τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να έχουν συναντηθεί το απόγευμα της Παρασκευής στο σπίτι του τελευταίου. Συνακόλουθα, αφού ο Νίκος Παππάς διαψεύδει το γεγονός της συνάντησης, διαψεύδει και το περιεχόμενο που εκείνη, σύμφωνα με την εφημερίδα, είχε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχόλιό του στο Twitter, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης σημειώνει: «Κατά φαντασίαν συνάντηση από τον κατά φαντασίαν “Φιλελεύθερο” του κ. Μητσοτάκη. Τα μόνα “εκρηκτικά ραντεβού” που απασχολούν αυτή την περίοδο την κοινή γνώμη είναι αυτά της Novartis με τα στελέχη της ΝΔ». Με την τελευταία του φράση ο κ. Παππάς απαντά και στον τίτλο της εφημερίδας, «Το εκρηκτικό ραντεβού στο Καβούρι» (σ.σ. στην οικία του Πάνου Καμμένου).

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», η συνάντηση των τριών ανδρών εξελίχθηκε σε σύγκρουση, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις με την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τις οποίες αναμετέδωσαν τηλεοπτικοί σταθμοί αλλά και ο «Φιλελεύθερος» ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος του συγκυβερνώντος κόμματος ΑΝΕΛ φέρεται να ζήτησε από τους βουλευτές του να αποφεύγουν τις δημόσιες δηλώσεις, εν αναμονή της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ένταση στο κυβερνητικό στρατόπεδο, έπειτα από τις εξελίξεις με τους δύο στρατιωτικούς αλλά και την υπόθεση του Ιβάν Σαββίδη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης