Στο κτήριο της ελληνικής αντιπροσωπείας του ΟΟΣΑ, γνωστό ως «Βίλα Σαίντ» το οποίο βρίσκεται στο 16ο διαμέρισμα των Παρισίων, θα διεξαχθούν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ελληνική αντιπροσωπεία και τους εκπροσώπους της τρόικας.

Οι συζητήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν μετά τις 3 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) και υπολογίζεται ότι κατά την πρώτη σημερινή μέρα θα κρατήσουν έως πολύ αργά το βράδυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αύριο Τετάρτη η έναρξη των συζητήσεων προβλέπεται από τις 8 το πρωί, με στόχο την ολοκλήρωσή τους εντός της ημέρας. Παρ’ όλα αυτά δεν αποκλείεται να συνεχισθούν και την Πέμπτη εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα, με επικεφαλής τον υπουργό οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, έφθασε στο Παρίσι το μεσημέρι με το κυβερνητικό αεροπλάνο. Στις διαπραγματεύσεις συμμετέχουν, επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός Γιώργος Μαυραγάνης, ο γενικός γραμματέας Τάσος Αναστασάτος, ο υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Ιωάννης Βρούτσης και ο υπουργός Δημόσιας Διοίκησης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Από το γραφείο του πρωθυπουργού συμμετέχουν οι σύμβουλοι Χρύσανθος Λαζαρίδης και Σταύρος Παπασταύρου, ενώ από το ΠΑΣΟΚ ο Χρήστος Πρωτόπαππας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης