«Διεκδικούμε να γίνουμε εμείς το μεγάλο, το προοδευτικό ρεύμα πλειοψηφίας που θα επηρεάσει καθοριστικά τις εξελίξεις στην πατρίδα μας και θα επιβάλει την εθνική συνεννόηση και θα εγγυηθεί ότι η πορεία εξόδου από την κρίση θα γίνει πράξη» είπε η Φώφη Γεννηματά στο χαιρετισμό της στη συγκέντρωση των 170 και πλέον βουλευτών και ευρωβουλευτών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή της να στηρίξουν την προσπάθεια για ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.


(Καρύδης, Λαλιώτης, Καϊλή)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


(Γιώργος Παπανδρέου και Δημήτρης Ρέππας)


(Χειραψία Γρηγοράκου-Γεννηματά)


(Ανουσάκη με Ροβέρτο Σπυρόπουλο)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


(Κρεμαστινός, Κεγκέρογλου, Καρχιμάκης και άλλοι στο τραπέζι του Παπανδρέου)


(Στο βήμα η Γεννηματά)

Απόντες ήταν ο Κώστας Σημίτης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και οι: Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης και Γιώργος Φλωρίδης, οι οποίοι έχουν αναλάβει δική τους πρωτοβουλία.

Παρόντος του Γιώργου Παπανδρέου και των πρώην βουλευτών που είναι στο ΚΙΔΗΣΟ, η κα. Γεννηματά απηύθυνε προσκλητήριο ενότητας σε όσα στελέχη διατηρούν ακόμη επιφυλάξεις και τόνισε:

«Όλοι όσοι αισθάνθηκαν ότι ανήκουν στον κεντροαριστερό χώρο, όλοι όσοι εκφράζονται από τις ιδέες της σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς, του ριζοσπαστικού προοδευτικού κέντρου, έχουν θέση σ’ αυτή την προσπάθεια. Με σεβασμό στη διαδρομή τους, στις ιδέες τους, στην αυτονομία τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης