Κατηγορηματικά αντίθετο με κάθε ενδεχόμενο πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας -μετά και από τις αντιδράσεις των καταναλωτικών οργανώσεων- είναι το ΠAΣOΚ, το οποίο εκφράζει, παράλληλα, έντονες επιφυλάξεις σχετικά με τις εξαγγελίες του υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη περί συγχωνεύσεων νοσοκομείων και κινητικότητας του προσωπικού τους.

Ο υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης του κόμματος, κ. Θάνος Μωραϊτης, με δήλωσή του εκφράζει την κατηγορηματική αντίθεση του ΠΑΣΟΚ στους πλειστηριασμούς για οφειλές στις τράπεζες. Είχαν προηγηθεί, την προηγούμενη εβδομάδα, ανάλογες δηλώσεις του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Πάρι Κουκουλόπουλου και του Γραμματέα της Κ.Ο. Παναγιώτη Ρήγα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Μωραϊτης, στη δήλωσή του, αναφέρει:

«Το ΠαΣοΚ εκφράζει την αντίθεσή του σε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο, ιδιαίτερα σήμερα που η ελληνική οικογένεια βιώνει τις αρνητικές συνέπειες της κρίσης. Τονίζουμε ότι οι αρμόδιοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αναφορές τους και να μη δημιουργούν κλίμα ανασφάλειας και αναστάτωσης στους πολίτες. Υπενθυμίζουμε ότι το ΠαΣοΚ έχει ζητήσει στη Βουλή την παράταση της νομοθετικής διάταξης για την απαγόρευση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας μέχρι 200.000 ευρώ και για το 2014».

Αναφορικά με το θέμα της συγχώνευσης νοσοκομείων και κινητικότητας του προσωπικού τους, ο Τομέας Υγείας του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζονται έντονες επιφυλάξεις για τις ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης