«Μια πολιτική συμφωνία με τους εταίρους είναι πιθανόν να καταρτιστεί μέσα στο επόμενο διάστημα», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, την Κυριακή.

Σημείωσε ότι αυτή η πολιτική συμφωνία θα καταστήσει περιττό το αίτημα για τεχνική παράταση του προγράμματος και θα καλύπτει την ΕΚΤ σε ό,τι αφορά τη ρευστότητα των τραπεζών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Δραγασάκης πιθανολόγησε, δε, ότι ένας οδικός χάρτης για τις μελλοντικές κινήσεις μπορεί να συζητηθεί κατά τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Κομισιόν Jean-Claude Juncker.
Για την προθεσμία της 28ης Φεβρουαρίου στην τεχνική παράταση είπε ότι αυτοί που αποφάσισαν την ημερομηνία της 28ης Φεβρουαρίου μπορούν να το κάνουν 28 Μαίου.

Πρόσθεσε ότι είναι εφικτό αν υπάρχει πολιτική βούληση, και το μόνο θέμα είναι να βρούμε την διαδικασία και τον τεχνικό τρόπο.

Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες και είναι λεπτή η κατάσταση είπε, μπορεί να μπερδέψουμε τα πράγματα. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι υπάρχουν και διαφωνίες στην Ευρώπη. Κάποιοι «δεν αποδέχονται την πρότασή μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: X.M. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης