«Το θέμα είναι σοβαρό καθώς το περιβάλλον και η υγεία των κατοίκων είναι ευαίσθητα θέματα. Εμείς είμαστε υπέρ της δημιουργίας θέσεων απασχόλησης αλλά δεν πρέπει κάποιος να χρησιμοποιεί τους εργαζομένους ως ασπίδα» υπογράμμισε ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό αναφερόμενος στις εξελίξεις σχετικά με την επένδυση της Eldorado Gold. Επίσης σημείωσε πως η τακτική των τελεσιγράφων δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από την κυβέρνηση.

Αναλυτικά ο κ. Πιτσιόρλας τόνισε «η τακτική των τελεσιγράφων δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Από την πλευρά μας το χειριζόμαστε νηφάλια και ήρεμα. Προσωπικά εμπιστεύομαι τον κύριο Σταθάκη και το ίδιο θα έπρεπε να κάνουν και οι επενδυτές. Οι επενδυτές κατέθεσαν την αίτηση αδειοδότησης στην Ολυμπιάδα στις 17 Ιουλίου και σήμερα έχουν την άδεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Eldorado βρίσκεται εδώ από το 2012 και είναι γεγονός πως υπάρχουν προβλήματα χρονίζοντα και όχι σημερινά. Το θέμα είναι σοβαρό καθώς το περιβάλλον και η υγεία των κατοίκων είναι ευαίσθητα θέματα». 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης