Μ.Λ.

Εκτός των δηλώσεων συμπαράστασης από υπουργούς-βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, δεν πέρασε απαρατήρητη από το Μαξίμου και η στήριξη του Ποταμιού, της Ένωσης Κεντρώων και του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Μουζάλα, με τις ζυμώσεις να κορυφώνονται σε όλα τα επίπεδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ανακοίνωσή του το Ποτάμι τάσσεται κατά της παραίτησης του Γιάννη Μουζάλα. «Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να παραιτηθεί ένας υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά τα σαρδάμ δεν περιλαμβάνονται σε αυτούς». «Εθνοκάπηλοι όλων των ειδών συμμαζευτείτε. Η χώρα έχει τραγικά προβλήματα μπροστά της, μην καταπίνουμε την κάμηλο και διυλίζουμε τον κώνωπα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η Φώφη Γεννηματά στην εκδήλωση της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης «Μεταρρυθμίσεις στην πράξη» αναφέρθηκε στην κυβέρνηση και στο θέμα που έχει προκύψει με τον κ. Μουζάλα: «Το λάθος Μουζάλα είναι σίγουρα ολίσθημα, έχει ζητήσει όμως συγγνώμη. Ο κ. Καμμένος εκβιάζει στην πιο δύσκολη στιγμή για την χώρα. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι μια κυβέρνηση χωρίς συνοχή, χωρίς κύρος, χωρίς προοπτική».

Και η Ένωση Κεντρώων δείχνει να είναι τελικά υπέρ του γιατρού χωρίς σύνορα, καθώς με δήλωσή του ο Βασίλης Λεβέντης «καίει» τον Πάνο Καμμένο κι όχι τον Γιάννη Μουζάλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι οπωσδήποτε ένα λάθος σοβαρό, αλλά δεν παύει να είναι τίποτα περισσότερο από ένα λεκτικό ατόπημα. Και πολλοί ξένοι λένε “Μακεδονία”, βέβαια ότι το είπε Έλληνας υπουργός είναι σοβαρό. Αλλά δεν νομίζω ότι νομιμοποιείται ο κύριος Καμμένος, ο οποίος ανήκε στη ΝΔ όταν ο Μητσοτάκης έλεγε να δώσουμε το όνομα και σε 10 χρόνια θα το ‘χουμε ξεχάσει, να δημιουργεί κυβερνητική κρίση. Εκτός εάν βλέπει τη δημοσκοπική του κάθοδο και προσπαθεί με πατριωτικές κορώνες να ανορθώσει το κόμμα του. Να γνωρίζει ότι αυτή την ώρα η χώρα έχει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα για να παίζουμε με λογοπαίγνια και με λέξεις».

Τα σενάρια της… διεύρυνσης δίνουν και παίρνουν!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης