Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές κάθονται ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης και Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, σε μια ακόμα προσπάθεια να κλείσει μια σειρά ανοικτών θεμάτων για την επίτευξη συμφωνίας, που θα ανοίξει τον δρόμο για την εκταμίευση της δόσης.

Η προοπτική επίτευξης συμφωνίας μέχρι την προσεχή Δευτέρα και τη συνεδρίαση των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης στις Βρυξέλλες είναι πολύ μικρή, σύμφωνα με αξιωματούχο του Υπουργείου Οικονομικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αγκάθι» παραμένει η εφαρμογή των μέτρων που έχει εισηγηθεί ο ΟΟΣΑ και κυρίως η πώληση μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων σε σούπερ μάρκετ, η διάρκεια του γάλακτος και η τιμή των βιβλίων. Αργότερα το μεσημέρι τα θέματα αυτά θα τεθούν επί τάπητος σε ενδοκυβερνητική σύσκεψη με τη συμμετοχή του αρμόδιου Υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Υπενθυμίζεται πως η αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τους Ματίας Μορς (ΕΕ), Κλάους Μαζούχ (ΕΚΤ) και Πολ Τόμσεν (ΔΝΤ) έφθασε στο Υπουργείο Οικονομικών λίγο μετά τις 11.20 το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης