Σε συνέδριο για το μέλλον της Ευρώπης στη Φλωρεντία θα συμμετάσχει σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος.

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο, υπό την αιγίδα, μεταξύ άλλων, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και με τη συμμετοχή πρωθυπουργών, ανώτατων αξιωματούχων της Ε.Ε., καθώς και πλήθους πολιτικών και ακαδημαϊκών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ των προσκεκλημένων που αναμένεται να παραβρεθούν στο 5ο Συνέδριο του Ινστιτούτου, εκτός από τον Ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι, θα είναι οι πρωθυπουργοί της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου και της Πορτογαλίας Πέδρο Πάσους Κοέλιο, οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι Ντόναλντ Τουσκ, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Φεντερίκα Μογκερίνι και Μάρτιν Σουλτς, ο πρώην πρόεδρος της Ιταλίας Τζιόρτζιο Ναπολιτάνο, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζουλιάνο Αμάτο, ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας, Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι κ.ά.

Ο κ. Κατρούγκαλος θα μιλήσει στο συνέδριο για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, ενώ αναμένεται να έχει και επαφές με Ευρωπαίους αξιωματούχους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης