Το ενδεχόμενο επιστροφής στον ΣΥΡΙΖΑ άφησε ανοιχτό ο Φώτης Κουβέλης, δηλώνοντας ότι μετά την ευρωπαϊκή στροφή και την αλλαγή του περιεχομένου και του χαρακτήρα της πολικής του ΣΥΡΙΖΑ έχουν περιοριστεί οι διαφορές τους. «Με προϋποθέσεις, όπως η χάραξη συγκεκριμένης πολιτικής, θα έμπαινα» τόνισε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Κουβέλης, αναφερόμενος στην πολιτική που πρέπει τώρα να ακολουθηθεί, είπε ότι «η σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο είναι πάντοτε αναγκαία, αλλά εκείνο που πρέπει να γίνει είναι τα αντίρροπα… Θα πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας ότι το πλαίσιο είναι συγκεκριμένο και σκληρό, και ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να εξασφαλίσει τα αντίρροπα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στις κινητοποιήσεις των αγροτών υπογράμμισε ότι «όλες οι απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν πολιτικό στόχο και όσοι κινητοποιούνται αυτό επιθυμούν, να αλλάξει η πολιτική που τους αφορά, όμως ανεξάρτητα απ’ αυτό υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να υπονομεύσουν την κυβέρνηση και να αλλάξουν το καθεστώς των πραγμάτων και της κυβέρνησης».

«Αυτήν τη στιγμή η κυβέρνηση βρίσκεται σε συμπληγάδες, αλλά υπάρχει δυνατότητα διορθωτικών παρεμβάσεων για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αγρότες» επεσήμανε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης