Τα συγχαρητήρια της εκπροσώπου Τύπου της Frontex, Ιζαμπέλας Κούπερ, για την επικοινωνιακή διαχείριση και τον συντονισμό των αιτημάτων των διεθνών μέσων ενημέρωσης που καλύπτουν την προσφυγική και μεταναστευτική κρίση στην Ελλάδα, δέχθηκε χθες ο Γεώργιος Φλωρεντής, ειδικός γραμματέας Επικοινωνιακού Σχεδιασμού Προσφυγικής και Μεταναστευτικής Πολιτικής της γ.γ. Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Η κ. Κούπερ επισκέπτεται την Ελλάδα στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσής της και ανταλλαγής απόψεων με τους αρμόδιους εθνικούς φορείς για τη διαχείριση της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, η κ. Κούπερ ενημερώθηκε για τις δράσεις της ελληνικής κυβέρνησης στο πεδίο της προσφυγικής και μεταναστευτικής πολιτικής, εξήρε την συνεργασία της Frontex με τα στελέχη της γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, και δεσμεύτηκε για τη διατήρηση και ενίσχυσή της. Όπως μάλιστα υπογράμμισε, η συνεργασία αυτή της Frontex με το επιτελείο του κ. Φλωρεντή, λειτουργεί και ως πρότυπο για την πρόσφατη εντατικοποίηση της συνεργασίας της Frontex με τις αρμόδιες βουλγαρικές αρχές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης