Συγχαρητήρια επιστολή προς τον νέο πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, απέστειλε η διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΒΕΠ), επισημαίνοντας ότι ο χρόνος είναι ασφυκτικός και ότι πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα που θα ανακουφίσουν τις παραγωγικές τάξεις.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή, μεταξύ άλλων, αναφέρεται:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα μέτωπα που έχετε να αντιμετωπίσετε είναι πολλά και ο χρόνος ασφυκτικός. Η πατρίδα μας πρέπει να βρει τον βηματισμό της και να ξεπεράσει τη σκληρή κρίση που τη γονάτισε. Αυτό, άλλωστε, αποδεικνύει και η επιλογή του ελληνικού λαού να ψηφίσει, τιμωρώντας, αλλά και ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες. Οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες πληρώσαμε το κόστος της κρίσης και η επόμενη μέρα των εκλογών μας βρίσκει αντιμέτωπους με πολλές υποχρεώσεις και σοβαρά προβλήματα.

»Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Σας καλούμε να προχωρήσετε άμεσα σε μέτρα που θα ανακουφίσουν τις παραγωγικές τάξεις. Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά θα είναι συμπαραστάτης σας προκειμένου να βρεθούν λύσεις στα φλέγοντα προβλήματα που απασχολούν τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης