Συλλυπητήρια επιστολή για την τραγωδία στο Αματρίτσε απέστειλε η ΓΣΕΒΕΕ προς την Ιταλική Συνομοσπονδία Βιοτεχνιών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (CNA), τον Πρόεδρο της CNA, κ. Daniele Vaccarino, τον Γενικό Γραμματέα, κ. Sergio Silvestrini, τον Αντιπρόεδρο, κ. Giuseppe Oliviero και τον Υπεύθυνο Ευρωπαϊκών Πολιτικών, κ. Claudio Cappellini.

Μεταξύ άλλων το διοικητικό συμβούλιο της ελληνικής συνομοσπονδίας, εκφράζει τη θλίψη του και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την τραγωδία στο Αματρίτσε που έπληξε ο σεισμός προκαλώντας δεκάδες θύματα. Όπως αναφέρεται στην επιστολή η ΓΣΕΒΕΕ συμμετέχει στο βαρύ πένθος του ιταλικού λαού και εκφράζει αισθήματα συμπάθειας στις οικογένειες των θυμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής:

«Με την παρούσα επιστολή, εκ μέρους όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνομοσπονδίας, θα θέλαμε να εκφράσουμε την θλίψη μας και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας για την τραγωδία στο Αματρίτσε που επλήγη από σεισμό με δεκάδες θύματα.

Συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος του Ιταλικού λαού, εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας και τα αισθήματα συμπαθείας στις οικογένειες των θυμάτων», κατέληξε η συλλυπητήρια επιστολή του προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης