«Πρέπει να ξαναβρούμε τα… πατήματά μας, να πλησιάσουμε εκ νέου την κοινωνία και να υπάρξουν και νέα στελέχη, γιατί είμαστε “γερασμένο” κόμμα σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και χρειαζόμαστε νέο “αίμα”, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει μέλλον» δήλωσε το Σάββατο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου από τα Τρίκαλα, όπου βρέθηκε για να συμμετάσχει σε σύσκεψη στα γραφεία της Οργάνωσης του κόμματος στην πόλη, με αντικείμενο συζήτησης οργανωτικά ζητήματα του Κινήματος, όπως προκύπτουν μετά το πρόσφατο Συνέδριο του κόμματος αλλά και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο κ. Κεδίκογλου, μπροστά σε λιγότερο από 30 άτομα, δεν δίστασε να μιλήσει για «μαρασμό των Οργανώσεων του κόμματος», αποδίδοντας αυτόν τον «μαρασμό» στο ότι έφυγαν από το Κίνημα πολίτες που προσδοκούσαν οφέλη από την εξουσία που είχε το ΠΑΣΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, κάνοντας λόγο για ύπαρξη «κυβέρνηση εθνικής ανάγκης», επιτέθηκε σε ΝΔ και ΔΗΜΑΡ, ενώ χαρακτήρισε «ηρωική» την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ επί Γιώργου Παπανδρέου που έβαλε τη χώρα στο μνημόνιο, διότι «δεν υπολόγισε το πολιτικό κόστος, παίρνοντας επώδυνα αλλά αναγκαία για τη σωτηρία της πατρίδας μέτρα».

Πηγή: trikalanews
Επιμέλεια: Χρύσα Λουγιάκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης