Η Ειδική Γραμματέας Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Φωτεινή Παντιώρα, πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη, συνάντηση με τον Αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, Philippe Leclerc.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την πορεία του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κ. Παντιώρα ενημέρωσε τον κ. Leclerc για τις επικοινωνιακές πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Ειδική Γραμματεία με στόχο την ενημέρωση της κοινής γνώμης σχετικά με τη διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος.

Aπό τη συνάντηση της Ειδικής Γραμματέως Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων Φωτεινής Παντιώρα με τον Αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, Philippe Leclerc

Ο κ. Leclerc από τη πλευρά του, αναγνώρισε ότι έχει γίνει μεγάλη πρόοδος στο θέμα αυτό, κυρίως στην ενδοχώρα και χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα σημαντική την ουσιαστική πληροφόρηση των πολιτών σε ζητήματα, όπως οι πολιτικές ένταξης και ενσωμάτωσης των προσφύγων-μεταναστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κ. Παντιώρα και ο κ. Leclerc επεσήμαναν την ανάγκη να δοθεί από κοινού έμφαση στην ενημέρωση της κοινωνίας για όλες τις πτυχές του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης