Τους βουλευτές της ΝΔ του Β΄ Θερινού Τμήματος της Βουλής θα ενημερώσει το μεσημέρι της Παρασκευής ο Yπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης για όλες τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία, αλλά και για τις τελικές ρυθμίσεις σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ.

Παράλληλα, από τις 10.00 το πρωί αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο ΥΠΟΙΚ, προκειμένου να συζητήσουν για τις αναγκαίες διορθώσεις και βελτιώσεις του ΕΝΦΙΑ, καθώς και για τις δόσεις και την καταβολή τους. Η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ θα έχει στις 12.00 το μεσημέρι επαφές με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας (ΤτΕ) Γιάννη Στουρνάρα, προκειμένου να συζητηθεί το πλαίσιο των προτάσεων για τις ρυθμίσεις στα επιχειρηματικά δάνεια, αλλά και τα δάνεια των νοικοκυριών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Mιλώντας την Πέμπτη στο ΑΠΕ ΜΠΕ, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας αναφέρθηκε στις προτάσεις που θα θέσει η αντιπροσωπεία του κόμματος του στον Υπουργό Οικονομικών. Το πρώτο αφορά σε διορθώσεις στον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων. Ειδικότερα, θα γίνουν μια σειρά προτάσεις για αλλαγές και βελτιώσεις ώστε να καταστεί δικαιότερος ο ΕΝΦΙΑ. «Δεν μιλάμε για το σύνολο του νόμου, αλλά για περιπτώσεις αντικειμενικών αξιών, ζητήματα που έχουν να κάνουν με λάθη που έγιναν» εξήγησε.

«Το δεύτερο αφορά σε παρεμβάσεις για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες για τις οποίες υπάρχει πρόβλεψη στο νόμο. Το τρίτο είναι ότι θα πρέπει να ξεκαθαριστούν επίσης και τα ζητήματα που συνδέονται με τις δόσεις» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης