Με την πρώτη Παναττική Οργανωτική Συνδιάσκεψη, που έγινε την Κυριακή, το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών ξεκίνησε και επίσημα ιδεολογικές και οργανωτικές διαδικασίες που θα οδηγήσουν στο συνέδριο του κόμματος. Στη συνδιάσκεψη παρέστησαν στελέχη και μέλη του κόμματος, αλλά και εκπρόσωποι πολιτικών σχηματισμών.

Τις εργασίες της συνδιάσκεψης, στις οποίες παρέστησαν και συμμετείχαν ο γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μιχάλης Γιαννάκης και ο αναπληρωτής γραμματέας Γιώργος Αναγνωστάκος, άνοιξε με ομιλία του ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών Γιάννης Δημαράς, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Παρά τις επιθέσεις που δεχθήκαμε και εκ των έσω, είμαστε παρόντες και σε θέση μάχης, έτοιμοι να υπερασπιστούμε το δικαίωμα του ελλληνικού Λαού στην Κοινοβουλευτική Δημοκρατία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στη συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο Γιάννης Δημαράς, είπε: «Η ισότιμη, σε βάση αυτονομίας συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στηρίζεται πάνω σε 14 σημεία – αρχές και όσο αυτά τα σημεία παραμένουν σεβαστά, θα δίνουμε την κοινή μάχη για τη σωτηρία της xώρας. Οι κομματικές ταμπέλες έχουν ξεπεραστεί από τα γεγονότα και τις εξελίξεις. Αυτό που προέχει είναι να αντιμετωπίσουμε κατοχικές δυνάμεις που επιβουλεύονται την pατρίδα μας».

Eπιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης