Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της οποίας θα τεθούν στο τραπέζι των συζητήσεων τα υπόλοιπα οκτώ ονόματα των υποψηφίων που εκκρεμούν, προκειμένου να κλείσει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των υποψηφιοτήτων που εξετάζονται είναι αυτή του Κρίτωνα Αρσένη, για τον οποίο ωστόσο έχουν διατυπωθεί ενστάσεις, του Νικήτα Κανάκη από την οργάνωση «Γιατροί του Κόσμου» καθώς και η συμπερίληψη ενός προσώπου προερχόμενου από την Κοινωνική Συμφωνία της Λούκας Κατσέλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ αναμένεται η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου για το εάν θα είναι υποψήφιος, ενώ δεν φαίνεται να ευοδώνεται το σενάριο που ήθελε τον Γιάνη Βαρουφάκη υποψήφιο ευρωβουλευτή της Κουμουνδούρου.

Αντιδράσεις έχουν σημειωθεί και για το όνομα του καθηγητή Οικονομικών κ. Λαπαβίτσα, ο οποίος είχε ακουστεί για το ευρωψηφοδέλτιο, ωστόσο η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να προβάλει ενστάσεις.

Κατά πληροφορίες, στην ευρωλίστα του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να συμπεριληφθεί και υποψήφιος από τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης