Άνοιγμα προς τη ΝΔ κάνει για άλλη μία φορά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, με στόχο την αλλαγή πολιτικής, αλλά και ως ανάχωμα για την κατάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο κ. Καρατζαφέρης έκανε λόγο για «συλλειτουργία αλλαγής πολιτικής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κερδίζει γιατί είναι καλός. Κερδίζει γιατί γίνονται αλλεπάλληλα λάθη πολιτικής», εκτίμησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και πρόσθεσε ότι ο Αντώνης Σαμαράς, έχει καταλάβει ότι αυτή η πολιτική «έχει κοντά ποδάρια. Απλώς δεν έχει τη δύναμη να το επιβάλλει».

«Βοηθάω για να αλλάξουμε πολιτική. Εγώ δεν έχω ιδιοτέλεια. Είμαι ανοιχτός για συνεργασία στα πλαίσια αλλαγής πολιτικής. Είμαι εκεί που ήμουν το 2012 όταν αποχώρησα. Το ναι σε όλα έφερε την πολιτική εκεί που είναι», είπε ο κ. Καρατζαφέρης και συνέχισε:

«Πρέπει να αλλάξουμε πολιτική για να μείνει ο τόπος όρθιος και να μείνει στην αστική δημοκρατία και να μην περάσουμε σε διάφορες μορφές προλεταριάτου… Δεν είμαι έτοιμος να δεχθώ την Αριστερά στα πράγματα. Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση θα φέρει κακό στην Ελλάδα. Μία ψήφος παραπάνω θα δώσει 50 έδρες στον Τσίπρα. Εγώ δεν θα τη δώσω».
Αναφερόμενος προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, τον χαρακτήρισε «θεομπαίχτη», σημειώνοντας ότι «ενώ δεν έχει βαφτίσει το παιδί του, επισκέπτεται το Άγιον Όρος» και πρόσθεσε ότι «τον τρομάζει το ενδεχόμενο να έχει η Ελλάδα άθεο πρωθυπουργό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης