«Χρειάζεται περισσή ποσότητα θράσους, εκείνοι που έφεραν τη χώρα και την ελληνική κοινωνία στα πρόθυρα της εξαθλίωσης, ενώ διατυμπάνιζαν το success story, εκείνοι που πίεζαν την κυβέρνηση να υπογράψει ό,τι χαρτί της έδιναν, ξαφνικά να θυμούνται το ένδοξο “αντιμνημονιακό” τους παρελθόν και να δίνουν μαθήματα στον ΣΥΡΙΖΑ».

Αυτό σημειώνει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στη σχετική ανακοίνωση της Γραμματέως Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της ΝΔ, Σοφίας Βούλτεψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κ. Βούλτεψη σε ανακοίνωσή της σχετικά με τη χθεσινή Πολιτική Απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ότι «ουδεμία σχέση έχει με όσα υπόσχονταν σε όλες τις προηγούμενες».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά εμφανίστηκε να τηρεί μια από τις προεκλογικές του υποσχέσεις: Πράγματι “ξεμπέρδεψαν με το παλιό”! Και μάλιστα με εξαιρετικά συνοπτικό τρόπο», ανέφερε η κ. Βούλτεψη, προσθέτοντας πως «πριν περάσουν ξανά στους γνωστούς βερμπαλισμούς περί “ανοιχτών μετώπων” και “παράλληλου προγράμματος” και μη αποδοχής του “νεοφιλελεύθερου μονόδρομου”, έσπευσαν να σβήσουν το “παλιό”, επικαλούμενοι “στυγνό εκβιασμό”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης