Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με δηκτικό τρόπο την ομιλία του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη συνεδρίαση των τομεαρχών του κόμματος, κατηγορώντας τον για καταστροφολογία στα ζητήματα της οικονομίας και για ανευθυνότητα στα εθνικά θέματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε μια ακόμα ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε πως πραγματικός πρόεδρος της ΝΔ είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης. Αφού πρώτα επανέλαβε τα γνωστά καταστροφολογικά του για την οικονομία που διαψεύδονται καθημερινά, απέφυγε για μια ακόμη φορά να εκφέρει θέση για την ονομασία της ΠΓΔΜ για να μην στεναχωρήσει την ακροδεξιά του πτέρυγα, ενώ απέδειξε εκ νέου την ανευθυνότητά του στο θέμα των Ελλήνων αξιωματικών, επιτιθέμενος στην κυβέρνηση.

Βέβαια, δεν παρέλειψε να δείξει πόσο πολύ φοβάται τη δικαιοσύνη και τη διαλεύκανση της υπόθεσης Novartis, στην προσπάθειά να δικαιολογήσει τη χτεσινή φυγή του κόμματός του από τις εργασίες της προανακριτικής. Ξαναθυμήθηκε πάντως τις κάλπες που για μια ακόμα φορά «έρχονται», περισσότερο ως προειδοποίηση στο εσωτερικό του κόμματός του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης