«Πυρά» κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη εκτόξευσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο την απόφαση της ΠΟΕ – ΟΤΑ για συνέχιση των κινητοποιήσεών της έως την Πέμπτη, αναφορικά με το ζήτημα των συμβασιούχων στις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων.

Η Κουμουνδούρου κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη ότι «μέσω της ΔΑΚΕ επενδύει πολιτικά στα σκουπίδια και επικροτεί τη μετατροπή της χώρας σε σκουπιδότοπο εν μέσω καύσωνα, αδιαφορώντας για τη δημόσια υγεία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «οι συνδικαλιστές της Ν.Δ. άλλαξαν στάση και ενώ ήταν “κατά” της απεργίας σήμερα ψήφισαν “λευκό”, προκειμένου να μην ανασταλεί η κινητοποίηση των εργαζομένων».

«Η Ν.Δ. και ο αντιπρόεδρός της Άδωνις Γεωργιάδης ομολογούν με θράσος πως θέλουν ιδιώτες εργολάβους στην αποκομιδή των σκουπιδιών, ταυτιζόμενοι πλήρως με επιχειρηματικά συμφέροντα. Όλοι, πλέον, γνωρίζουν ότι οι λέξεις “Ν.Δ.” και “εργολάβοι” ταυτίζονται”, υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σημειώνει: «Θέλει η ΝΔ να κρυφτεί και τα συμφέροντα δεν την αφήνουν».

Λίγο νωρίτερα, με ανάρτησή του στο Twitter, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης ανέφερε: «Με εντολή Μητσοτάκη η ΔΑΚΕ υποστήριξε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με σκοπό τη προώθηση επιχειρηματικών συμφερόντων στη καθαριότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης