Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ της Πέμπτης η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πολιτική Γραμματεία θα εισηγηθεί στην Κεντρική Επιτροπή, η οποία συνεδριάζει το σαββατοκύριακο, να διεξαχθεί το συνέδριο μέσα στον Φεβρουάριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, θα εισηγηθεί στην Κ.Ε. να αποφασίσει την πραγματοποίηση καμπάνιας εγγραφής νέων μελών εν όψει και του συνεδρίου, με το σκεπτικό που έχει αναπτυχθεί και σε άλλες συνεδριάσεις, για αντιστοίχηση της οργανωμένης βάσης του κόμματος με την κοινωνική δυναμική που έχει αναπτυχθεί για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνεδρίαση του σαββατοκύριακου αναμένεται να εκλεγεί νέος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ θα συμπληρωθούν οι κενές θέσεις της Πολιτικής Γραμματείας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πρώτος κύκλος της συζήτησης αφορούσε στο κείμενο της εισήγησης της Πολιτικής Γραμματείας προς την Κεντρική Επιτροπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κείμενο θα αποτελείται από δύο θεματικές. Η μία θα αφορά στην αποτίμηση των εκλογών και η δεύτερη θα αφορά στον προγραμματισμό για την επόμενη περίοδο, ενόψει και του Συνεδρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης