Η κυβέρνηση έχει διαλέξει στραβή ρότα στο προσφυγικό, τόνισε ο συντονιστής για θέματα μετανάστευσης της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην υπόθεση με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής πολιτικής κ. Μουζάλα, λέγοντας πως “τέτοια λάθη δεν γίνονται”.

Ο κ. Κικίλιας πήρε μέρος σε σύσκεψη που έγινε στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή δημάρχων και εκλεγμένων της αυτοδιοίκησης από τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, με θέμα την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Υπάρχουν δεδομένα προβλήματα τα οποία θέλω να τα συζητήσουμε, θέλω να έχω την πραγματική εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί στην Κεντρική Μακεδονία και γενικά στη Βόρεια Ελλάδα. Νομίζω ότι έχει διαλέξει στραβή ρότα η κυβέρνηση και πρέπει σύντομα να δούμε πως θα ξαναβάλουμε τα πράγματα στη σειρά”, δήλωσε ο κ. Κικίλιας.

Σε ερώτηση για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον κ. Μουζάλα, απάντησε: “Δεν είμαι καθόλου σίγουρος τι θα γίνει στο τέλος. Εγώ να επισημάνω ότι δεν είναι μόνο οι δηλώσεις του κ. Μουζάλα. Είναι μια σειρά δηλώσεων κυβερνητικών στελεχών. Από που να ξεκινήσω; Από τον υπουργό Πολιτισμού που έλεγε ότι περιποιεί τιμή για την Ελλάδα η Ειδομένη; Για τον υφυπουργό Εξωτερικών που μίλησε για πόλεμο με την Τουρκία ή για τις δηλώσεις του κ. Μουζάλα χθες το βράδυ; Για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, δεν ξέρουν όλοι; Και το τελευταίο παιδί του δημοτικού ξέρει πόσο σημαντικό είναι για μας το θέμα της Μακεδονίας. Στη Μακεδονία βρίσκομαι τώρα. Τι αγώνες έχουν δοθεί από κραταιούς, από μεγάλους πολιτικούς, όλοι θυμούνται την αντίδραση του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Εντάξει, τέτοια λάθη δεν γίνονται”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης