Συνέντευξη στην Άντζελα Πεΐτση

Τη στήριξη στο πρόσωπο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη και στο κόμμα της ΝΔ, όποτε κι αν γίνουν εκλογές, γνωστοποίησε επίσημα την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017, ο πρόεδρος της «ΔΡΑΣΗΣ», Θόδωρος Σκυλακάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το zougla.gr επικοινώνησε με τον κ. Σκυλακάκη, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσημης συνάντησης που είχαν οι δύο πλευρές.

Στη δήλωσή του υπογράμμισε: «Την απόφαση αυτή λάβαμε επίσημα στο Συνεδρίου μας, σύμφωνα με την οποία τονίσαμε πως ως χώρα, χρειαζόμαστε μία μεταρρυθμιστική κυβέρνηση με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και κατά τη γνώμη μας, κρίνουμε πως η επόμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι η “τελευταία” ευκαιρία της Ελλάδας για ανάκαμψη και έξοδο από την κρίση» και συμπλήρωσε: «Δε θα υπάρξει άλλη ευκαιρία για τη χώρα».

«Σήμερα έχουμε ένα πρόγραμμα τελείως αποτυχημένο, από πλευρά ουσίας», ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΡΑΣΗΣ και εξήγησε: «Αυτό είναι που πρέπει ν’ αλλάξει. Αν δεν αλλάξει η χώρα δεν πρόκειται να βγούμε από την κρίση αλλά αντίθετα, θα μπούμε βαθύτερα σ’ αυτήν. Για ν’ αλλάξουν, λοιπόν, τα πράγματα και να βγούμε από την κρίση, πρέπει να έρθει μία Κυβέρνηση με πρωθυπουργό, τον Κυριάκου Μητσοτάκη. Να εφαρμόσει αυτό που πάντοτε εμείς υποστηρίζαμε, δηλαδή «λιγότεροι φόροι και λιγότερες δαπάνες» για ν’ αναπνεύσει η οικονομία». Και καταλήγοντας είπε: «Αυτό είναι το πολιτικό μου μήνυμα κι εκείνο που μας έφερε «κοντά» στη Νέα Δημοκρατία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης