Μία ανακοίνωση-παρέμβαση κατά της ακολουθούμενης πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους εξέδωσε η ΣΠΙΘΑ Αττικής.

Στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων κατηγορεί το κυβερνών κόμμα και τον υπουργό Οικονομικών ότι «οι δανειακές συμβάσεις που ο κ.Βαρουφάκης υπόγραψε την παράτασή τους είναι παράνομες και παραχωρούν την Εθνική Ανεξαρτησία και αυτοτέλεια του λαού μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης καλεί τον ελληνικό λαό σε παλλαϊκά συλλαλητήρια ως απάντηση «στο πρόσχημα της νέας κυβέρνησης, που λέει να κάνουμε υπομονή 4 μήνες εθνικής υποτέλειας και μετά βλέπουμε».

Eπίσης, προαναγγέλλει τη δημιουργία ενός «Πλατιού Λαϊκού Δημοκρατικού Μετώπου που θα ανατρέψει τα μνημόνια και θα συγκρουστεί με όλες τις Πολιτικές και Οικονομικές δυνάμεις που στηρίζουν το Σύστημα».

Παρατίθεται η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κυβέρνηση έχει λαϊκή εντολή να σταματήσει τη λιτότητα και όχι να συνεχίσει το Μνημόνιο από εκεί που το άφησε η Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Οι δανειακές συμβάσεις που ο κ. Βαρουφάκης υπόγραψε την παράτασή τους είναι παράνομες και παραχωρούν την Εθνική Ανεξαρτησία και αυτοτέλεια του λαού μας.

Η Σπίθα Αττικής προεκλογικά στήριξε το ΣΥΡΙΖΑ με την προϋπόθεση να καταργήσει με έναν νόμο τα μνημόνια και να βάλει τέλος στην βάρβαρη πολιτική που ασκεί το 4΄Ράιχ στον Ελληνικό λαό. Τα μνημόνια, δηλαδή την ανεξαρτησία και την αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου λαού, δεν τα διαπραγματεύεσαι αλλά τα ανατρέπεις.

Στο πρόσχημα της νέας κυβέρνησης, που λέει να κάνουμε υπομονή 4 μήνες εθνικής υποτέλειας και μετά βλέπουμε, θα πρέπει ο Ελληνικός λαός να απαντήσει μαζικά με Παλλαϊκά Συλλαλητήρια και οργανωμένη πάλη.

Απαιτούμε εδώ και τώρα,την κατάργηση των Μνημονίων.Δεν ανεχόμαστε,τις ρήτρες παραίτησης από την Εθνική Ανεξαρτησία.Δεν ανεχόμαστε την υποθήκευση δημοσίου και εθνικού πλούτου.Δεν ανεχόμαστε η Ελληνική βουλή και η Κυβέρνηση να υποτάσσεται στα κελεύσματα ξένων δυνάμεων.Δεν ανεχόμαστε να καθορίζουν την αξιοποίηση του εθνικού μας πλούτου και τις διεθνής σχέσεις τις χώρας οι δανειστές.Εδώ και τώρα κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ ακύρωση των αποφάσεων και συμβάσεών του και τιμωρία των μελών του.Ζητούμε να μας επιστρέψουν οι Γερμανοί ζητιάνοι τα Κατοχικά Δανεικά που μας οφείλουν,τις πολεμικές αποζημιώσεις και τις κάθε είδους νόμιμες απαιτήσεις μας.Δεν αναγνωρίζουμε το επαχθές και επονείδιστο χρέος της Χώρας και ζητάμε Λογιστικό έλεγχο.

Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να εκμεταλλεύεται την Ελπίδα του Ελληνικού Λαού για προεκλογικά παιχνίδια.Δεν έχει το δικαίωμα ο ΣΥΡΙΖΑ στο όνομα της Αριστεράς να κυβερνά σε καθεστώς παράδοσης της Εθνικής Ανεξαρτησίας.

Οι καιροί άλλαξαν,υπάρχουν δυνάμεις που θα στηρίξουν τη μεγάλη προσπάθεια του Ελληνικού λαού για να αποδεσμευτούμε από τα δεσμά των Μνημονίων και της Ναζιστικής Ζώνης.

Η Σπίθα Αττικής,πιο αποφασισμένη από ποτέ θα συμβάλει με όλες τις δυνάμεις για την δημιουργία ενός Πλατιού Λαϊκού Δημοκρατικού Μετώπου που θα ανατρέψει τα μνημόνια και θα συγκρουστεί με όλες τις Πολιτικές και Οικονομικές δυνάμεις που στηρίζουν το Σύστημα και την ξενοκρατία και θα έχει απώτερο στόχο την Εθνική Ανεξαρτησία,Λαϊκή Κυριαρχία και την Αναγέννηση της Πατρίδας και του Πολιτισμού μας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης