Έφθασε λίγο πριν από τις 12.00 το μεσημέρι στον Άγιο Νικόλαο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνεχίζοντας τη διήμερη περιοδεία του στην ανατολική Κρήτη.

Από νωρίς το πρωί έχουν συγκεντρωθεί στον Άγιο Νικόλαο φορείς του Νομού Λασιθίου περιμένοντας την άφιξη του πρωθυπουργού, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι αυξημένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυσαρεστημένοι Λασιθιώτες, πάντως, εκφράζουν την αγανάκτησή τους για τη συνεχιζόμενη λιτότητα με όποιον τρόπο μπορούν, θέλοντας να στείλουν το δικό τους μήνυμα, όπως για παράδειγμα στο ακόλουθο φωτογραφικό στιγμιότυπο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα, στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη που ελέγχει το καθετί που περνάει από την περιοχή.

Ο Άγιος Νικόλαος είναι ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης του κ. Τσίπρα στον Νομό Λασιθίου, όπου αναμένεται να συναντηθεί με τους παραγωγικούς φορείς, ενώ αργότερα το μεσημέρι θα επισκεφτεί το ελαιουργείο του Συνεταιρισμού Κριτσάς.

Η συνάντηση με τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων του Λασιθίου πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο «Ερμής». Τον κ. Τσίπρα συνοδεύουν οι υπουργοί Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου και Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Νωρίς το απόγευμα ο κ. Τσίπρας αναμένεται να αναχωρήσει για την Αθήνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης