Βόλτα στην κεντρική πλατεία της Ζακύνθου, έκανε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την Λιτανεία του Σεπτού Λειψάνου του Αγίου Διονυσίου στον Ιερό Ναό της Ζακύνθου και κάθισε μαζί με τους νέους της περιοχής για… ένα ποτό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, οι νέοι του νησιού, ζήτησαν από τον Πρόεδρο της ΝΔ να δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε να μην αναγκαστούν να αναζητήσουν την τύχη τους στο εξωτερικό. Η μεγάλη αγωνία που του εξέφρασαν είναι το πως θα μπορέσουν βρουν δουλειά ώστε να μείνουν στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνος, από τη μεριά του –πάντα με τις ίδιες και έγκυρες πηγές του zougla.gr, τους εξήγησε ότι μόνο μέσω ιδιωτικών επενδύσεων θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Αμφότεροι, συζήτησαν ακόμη για την ανάγκη σύνδεσης Πανεπιστημίων και ΤΕΙ με την αγορά εργασίας. Ο κ. Μητσοτάκης άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις αγωνίες των νέων και δεσμεύθηκε, όπως είπαν γαλάζιες πηγές, ότι θα είναι προτεραιότητά του η νέα γενιά καθώς η Ελλάδα έχει ανάγκη να μείνουν τα νέα μυαλά στη χώρα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, θέρμη, ενθουσιασμό, ικανοποίηση και ανταπόκριση οι νεολαίοι της Ζακύνθου, συνομίλησαν με τον Πρόεδρο της ΝΔ και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες και αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, οι νεολαία του νησιού «αιφνιδιάστηκε ευχάριστα» από την παρουσία και την κουβέντα που έκανε με τον κ. Μητσοτάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης