«Θέσαμε στους θεσμούς το βράδυ της Δευτέρας το ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου από την κρίση». Αυτό αποκάλυψε το μεσημέρι της Τρίτης ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Παιδείας.

Νωρίς το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Παιδείας, υπό τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου. Στη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους τομείς του υπουργείου (παιδεία, πολιτισμός, αθλητισμός).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η σημερινή μου συνάντηση στο υπουργείο είχε συμβολικό και ουσιαστικό χαρακτήρα», δήλωσε ο Πρωθυπουργός. «Ηρθα να συγχαρώ όσους αισθάνονται ότι πέτυχαν τους στόχους τους», πρόσθεσε

Ο Πρωθυπουργός αρχικά πήγε στον χώρο απ’ όπου γίνεται η μετάδοση των θεμάτων για τις πανελλαδικές και στη συνέχεια θα μεταβεί στο γραφείο του υπουργού Αριστείδη Μπαλτά όπου και θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου με τον Πρωθυπουργό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι σήμερα ολοκληρώνονται οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψήφιους των ημερήσιων και εσπερινών γενικών λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ (Ομάδα Β’) με το μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων “Αρχές Οικονομικής Θεωρίας”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης