Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, με την χθεσινή του παρέμβαση ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, επιβεβαίωσε την υπευθυνότητα και την σοβαρότητά του, αλλά και την αξιοπιστία της πολιτικής του πρότασης» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ά Αθηνών, Βασίλης Κικίλιας αναφερόμενος στην ομιλία του κ. Μητσοτάκη στο Συνέδριο του Economist, κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και επεσήμανε: «Κάλεσε τους επιχειρηματίες να επενδύσουν στην Ελλάδα, εγγυώμενος ως επόμενος πρωθυπουργός του τόπου, ένα σταθερό πλαίσιο με:

– Χαμηλότερη φορολογία
– Ανόθευτο ανταγωνισμό
– Και λιγότερη γραφειοκρατία».

Παράλληλα και στο πλαίσιο της εισαγωγικής του τοποθέτησης, ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε στο καίριο θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων και υπογράμμισε: «Το χάος που επικρατεί σε όλη την Ελλάδα με τους χιλιάδες τόνους σκουπιδιών, που απειλούν την δημόσια υγεία, είναι αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ασκώντας δριμεία κριτική κατά των κυβερνώντων, τόνισε: «Ο κ. Τσίπρας και οι Υπουργοί του, με τα ψέματά τους, τις ανέξοδες υποσχέσεις τους και την ανευθυνότητά τους:
– θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών,
– εγκλωβίζουν τους εργαζόμενους στην καθαριότητα κοροϊδεύοντάς τους,
– δημιουργούν πρόβλημα στην εικόνα της χώρας εν μέσω τουριστικής περιόδου,
– διαστρεβλώνουν με ωμό τρόπο την πραγματικότητα, γιατί ως συνήθως «αυτοί κυβερνούν, αυτοί αποφασίζουν, αλλά πάντα, κάποιοι άλλοι φταίνε».

Καταλήγοντας στην τοποθέτησή τους, δήλωσε: «Η Νέα Δημοκρατία έχει καταθέσει ξεκάθαρη και ολοκληρωμένη πρόταση για την αποκομιδή των απορριμμάτων. Καλούμε τους εργαζόμενους στην καθαριότητα να επιστρέψουν στη δουλειά τους. Γιατί, προέχει η υγεία και η ασφάλεια των πολιτών. Η Κυβέρνηση οφείλει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο που έχει στη διάθεσή της, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος. Ο πρωθυπουργός οφείλει προσωπικά να αναλάβει την ευθύνη που του αντιστοιχεί από το Νόμο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης