«Η κυβέρνηση βρίσκεται υπό κατάρρευση, στήνονται κάλπες αυτήν τη στιγμή, γίνονται συζητήσεις για οικουμενική» δήλωσε το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

«Υπάρχει κυβέρνηση στη χώρα αυτήν τη στιγμή; Στα εργασιακά, στα ασφαλιστικά υπάρχει κάτι που μπορεί να βασίζεται ο άλλος, υπάρχει μία κυβέρνηση σοβαρή;» διερωτήθηκε ο κ. Λεβέντης, εκτιμώντας ότι «αν γίνουν εκλογές, θα βγει πρώτος ο Μητσοτάκης – ας όψεται η Γεννηματά που ψήφισε ενισχυμένη, να έχει πενήντα έδρες ο Μητσοτάκης δώρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν θριαμβεύσει, θα το οφείλει στη Γεννηματά, γι’ αυτό πρέπει να τιμωρηθεί το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές από τον δημοκρατικό κόσμο για αυτό που έκανε» πρόσθεσε στο «Πρακτορείο 104,9 fm».

Σε ό,τι αφορά στην ανεξαρτητοποίηση του μέχρι πρότινος βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Γιώργου Καρρά, ο κ. Λεβέντης τον κάλεσε «να παραδώσει την έδρα του, γιατί είναι με λίστα και γιατί δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, όταν τον έβαλα».

«Όταν έλθει η ώρα των εκλογών, που είναι πολύ γρήγορα, και δω τον Καρρά στη ΝΔ, εμένα πια δεν θα μου φταίει ο Καρράς, ο Καρράς απλά είναι αχάριστος, είναι μνημείο αχαριστίας» σημείωσε και πρόσθεσε: «Για μένα έχει πεθάνει ο Καρράς. Μπροστά μου είναι ο Μητσοτάκης. Την ημέρα που θα τον βάλουν στη ΝΔ τον Καρρά, ο Μητσοτάκης θα πληρώσει πανάκριβα για τον Λεβέντη. Γράψτε το καλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος πρόκειται να παραστεί στο συνέδριο της ΚΕΔΕ που ξεκινά αύριο στη Θεσσαλονίκη, επισήμανε: «Για τους δήμους θέλουμε να εισπράττουν και τους φόρους, να υπάρξει ένα επταετές πρόγραμμα μεταφοράς όλων των εξουσιών από τη γενική κυβέρνηση στους δήμους».

«Στον έβδομο χρόνο πρέπει να είναι τόσο καλά διαρθρωμένοι οι δήμοι, ώστε όλα να έχουν φύγει από τα υπουργεία και να έχουν πάει στους δήμους, όλες οι υπηρεσίες και τα υπουργεία να είναι μόνο για επιτελική επίβλεψη» διευκρίνισε, ενώ για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι εξέφρασε την άποψη ότι «οι δήμοι είναι γεμάτοι αργόμισθους, οι δήμαρχοι δίνουν στους μισθούς των αργομίσθων όλα τα λεφτά».

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης