Της Άντζελας Πεΐτση

Σκληρή απάντηση στον Αντιπεριφειάρχη Ανατολικής Αττικής, Πέτρο Φιλίππου, έδωσε ο επικεφαλής της παράταξης «180º Η ΑΤΤΙΚΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ» που είχε στηρίξει η ΝΔ στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, Βασίλης Κορομάτζος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«¨Είναι προκλητικό ύστερα από μια τεράστια οικολογική καταστροφή που προκλήθηκε εξαιτίας των τελευταίων πυρκαγιών στην Αττική, η κυβέρνηση και η Περιφέρεια Αττικής να επιχειρούν να πείσουν ότι δεν έχουν ευθύνες για ότι συνέβη» υπογράμμισε.

Ταυτόχρονα, τόνισε: «Αντί να ασχοληθούν με την άμεση αποκατάσταση των πληγέντων, την αντιμετώπιση των άμεσων συνεπειών που θα επέλθουν κατά τους χειμερινούς μήνες και το σχεδιασμό για την αποκατάσταση του φυσικού μας πλούτου, με τις απαράδεκτες δηλώσεις τους προκαλούν την κοινή γνώμη».

Καταλήγοντας στην απάντησή του, ο κ. Κορομάντζος, δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι η Περιφέρεια Αττικής ούτε σχεδιασμό είχε, ούτε ανταποκρίθηκε επαρκώς στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς και τον περιορισμό της οικολογικής καταστροφής. Η αλήθεια επίσης είναι ότι η καταστροφή που υπέστη η Αττική δεν ήταν περιορισμένη, αλλά η κυβέρνηση και η Περιφέρεια Αττικής αποδείχθηκαν περιορισμένων δυνατοτήτων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης