Της Άντζελας Πεΐτση

Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μετά το τέλος της δοξολογίας στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου για τον εορτασμό του πολιούχου της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο έκφρασης σημείωσε ότι το ηθικό της Μακεδονίας έχει τραυματιστεί, διότι όλες οι μέχρι τώρα πολιτικές ηγεσίες έχουν δεχθεί τα Σκόπια να ονομάζονται «Μακεδονία».

«Επειδή είναι Μακεδονία εδώ, θα μιλήσω έξω από τα δόντια. Μου είπε εδώ ο πρεσβευτής μεγάλου κράτους ότι έχουν δεχτεί όλοι το Nova Macedonia. Ο Κώστας Σημίτης, ο Κώστας Καραμανλής, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιώργος Παπανδρέου… Με ρώτησε αν συμφωνώ και απάντησα πως κανένας δεν ρώτησε τον ελληνικό λαό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως έργο της Ένωσης Κεντρώων είναι να αλλάξει αυτήν την κατάσταση και υποστήριξε: «Προτείνω οικουμενική κυβέρνηση, γιατί μόνοι τους δεν μπορούν. Με 151 και 152 βουλευτές, επενδύσεις δεν θα έρθουν. Δεν έχω κανέναν λόγο να αντιστέκομαι στον κ. Τσίπρα και στον κ. Μητσοτάκη. Και ο Μητσοτάκης να βγει, τίποτα δεν θα κάνει και θα καταρρεύσει σε τρεις μήνες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή βίντεο: thousandnews

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης