Για διασπορά απίστευτων συκοφαντιών με μοναδικό σκοπό να βρεθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης τους κ.κ. Παραστρατίδη και Βουδούρη, προσθέτοντας ότι περιμένει από τον ΣΥΡΙΖΑ να δηλώσει δημοσίως ότι δεν θα τους συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτιά του, διότι διαφορετικά «θα σημαίνει ότι συμμετέχει σε όλο αυτό το σκηνικό».

Σε συνέντευξή του στον σταθμό Παραπολιτικά, ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «προβαίνει σε σχέδιο ωμού εκβιασμού για να μην εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στην περίπτωση που καταφέρουμε να εκλέξουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας χρειάζεται ένα άμεσο “μοντάρισμα” του κυβερνητικού σχήματος, έτσι ώστε να διορθωθεί η μεταρρυθμιστική κόπωση που εμφάνισε η κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα» τόνισε.

Όπως υποστήριξε ο κ. Μητσοτάκης, «μετά τη δεύτερη ψηφοφορία μπορεί να αναληφθούν νέες πρωτοβουλίες για να διευκολυνθεί η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας χωρίς να αντικατασταθεί ο Σταύρος Δήμας και να αλλάξει ο πρωθυπουργός», προσθέτοντας ότι «μπορούμε, όμως, να συζητήσουμε τα υπόλοιπα ακόμη και εκλογές πριν από την εξάντληση της τετραετίας» υπό προϋποθέσεις.

Τέλος, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι, σε ενδεχόμενο εθνικών εκλογών, η Νέα Δημοκρατία θα έχει βάσιμες ελπίδες να τις κερδίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης