Στις προσδοκίες της ελληνικής κυβέρνησης ενόψει των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους της τρόικας στο Παρίσι στις αρχές Σεπτεμβρίου, αναφέρθηκε η Σοφία Βούλτεψη.

«Προπαρασκευαστική τι σημαίνει; Αξιολόγηση γίνεται διαρκής, εκεί θα μπούνε κάποια θέματα. Το λέει και η επίσημη ανακοίνωση, θα αναγνωριστούν τα υπάρχοντα θέματα. Εμάς μας ενδιαφέρει ακριβώς αυτό, να αναγνωριστούν τα υπάρχοντα θέματα και κυρίως να αναγνωριστεί αυτό που είπε χθες και η κ. Λαγκάρντ μιλώντας με δημοσιογράφους στην έδρα του ΔΝΤ, ότι από τη στιγμή που υπάρχει πλεόνασμα από τη στιγμή που το πρόγραμμα πάει καλά, πρέπει να τελειώνουμε με τη βιωσιμότητα του χρέους. Άρα εμάς τι μας ενδιαφέρει;», τόνισε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος μιλώντας στην εκπομπή «Οn Line» του ΣΚΑΪ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κ. Βούλτεψη πρόσθεσε μάλιστα ότι: «Μας ενδιαφέρει να κάνουμε τη διαπραγμάτευση για το χρέος και να ανακηρυχθεί επίσημα το χρέος μας βιώσιμο, διότι μόλις ανακηρυχθεί επίσημα βιώσιμο τότε θα μπορούμε να πούμε ότι θα έρθουν επενδύσεις, θέσεις εργασίας. Όσο δεν ανακηρύσσεται επίσημα, από τους θεσμικούς μας εταίρους βιώσιμο εκεί υπάρχει ένα θέμα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης