Η κυβέρνηση θα αντέξει έως το φθινόπωρο του 2019 και «πρέπει να αντέξει, γιατί δεν έχει κανένα περιθώριο η χώρα να μπει σε περιπέτειες, δεν έχει περιθώρια για προσφυγή σε κάλπες και εκλογικές διαδικασίες με δεδομένη την οικονομική κατάσταση και την οικονομική ασφυξία».

Τα παραπάνω δήλωσε σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, τονίζοντας ότι ο δρόμος είναι πάρα πολύ δύσκολος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολα νομοσχέδια, τα ασφαλιστικό, για τους αγρότες». Αναφορικά με το ασφαλιστικό, είπε ότι «και ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρωθυπουργός καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να μην υπάρξει καμία μείωση, τουλάχιστον στο κομμάτι των κύριων συντάξεων».

Επεσήμανε, ότι λόγω της δυσκολίας της κατάστασης, συνεκλήθη το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών με τον πρωθυπουργό να επιδιώκει μέσω του διαλόγου την συναίνεση, καθώς αυτή «στην κατάσταση που βρισκόμαστε, ενισχύει τη διαπραγματευτική θέση της χώρας μας».

«Οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης, προσωπικά με απογοήτευσαν με τη στάση τους, γιατί σε θέματα όπως το ασφαλιστικό και η προσφυγική κρίση θα έπρεπε να υπάρξουν κάποιες κοινές γραμμές πλεύσης και να μπουν κάποιες κοινές ″κόκκινες γραμμές″. Δυστυχώς, αυτό δεν επετεύχθη. Η κυβέρνηση και εμείς πάντως θα δώσουμε τον αγώνα γι’ αυτά τα θέματα» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης