Με μια έντονα δηκτική δήλωση σχολιάζει η τομεάρχης Δημόσιας Διοικήσης των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη την κόντρα ΠΑΣΟΚ-Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς υποστηρίζει ότι το Κίνημα «πουλάει τρέλα», χαρακτηρίζοντας παράλογο μέτρο την «προκάτ αρνητική αξιολόγηση του 15% των δημοσίων υπαλλήλων που το ίδιο ψήφισε».

«Η θερινή περίοδος που διανύουμε, εκτός των ακραίων καιρικών συνθηκών, χαρακτηρίζεται και από ακραία πολιτικά φαινόμενα. Τελευταίο σύμπτωμα θερμοπληξίας στη συγκυβέρνηση είναι η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ που αποκηρύσσει το “παράλογο μέτρο της αρνητικής αξιολόγησης με προκαθορισμένη ποσόστωση 15% αλλά και την εμμονή του (κ. Μητσοτάκη) στις απολύσεις”» αναφέρει η κ. Χρυσοβελώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνιστά επίσης στο ΠΑΣΟΚ «να πάρει μαζί του για διάβασμα στην παραλία τα μνημόνια διαθεσιμοτήτων – απολύσεων που το ίδιο έχει συνυπογράψει με την τρόικα, καθώς και τους νόμους περί “αξιολογήσεων” που ψήφισαν οι βουλευτές του, χωρίς καμία εξαίρεση».

Το καυστικό σχόλιο της βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων καταλήγει ως εξής: «Τέλος, το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να μην υπερεκτίθεται στον ήλιο, για να αποφύγει και νέα φαινόμενα παράκρουσης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης