Στο θεατρικό παιχνίδι παίζουμε, αυτοσχεδιάζουμε, χορεύουμε, βρισκόμαστε με τη φαντασία μας σε άλλα μονοπάτια και ξαναγυρνάμε για να τα διηγηθούμε. Μέσα από μια σειρά θεατρικών ασκήσεων ποικίλων ειδών και επιπέδων, ανακαλύπτουμε τη σημασία της έννοιας «ομάδα» μαθαίνουμε να ανοίγουμε, να απελευθερωνόμαστε και να δημιουργούμε.

Η διδασκαλία γίνεται μέσα από παιχνίδια και ασκήσεις:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γνωριμίας
Επαφής
Επικοινωνίας
Σύσφιξης Ομάδας
Εμπιστοσύνης
Ρόλων
Παντομίμας
Χαλάρωσης
και
Θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς

Το τμήμα αυτό αφορά ενήλικους μαθητές. Έναρξη μαθημάτων Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018 στις 7.00 – 8.00 μ.μ. στο Χαλκηδόνιο Ωδείο της Ν.Φιλαδέλφειας.

Απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, θεατρολόγους, εκπαιδευτικούς Α’βάθμιας και Β’βάθμιας εκπαίδευσης, ηθοποιούς, χορευτές, μουσικούς, τραγουδιστές, γυμναστές, φοιτητές παιδαγωγικών και καλλιτεχνικών σχολών και σε όποιον θέλει να ανακαλύψει νέους δρόμους καλλιτεχνικής έκφρασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διδάσκει η Έλενα Τζώρτζη

Πληροφορίες-Δηλώσεις Συμμετοχής στα τηλ.2102530080 και 2102856196 και μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας του site

Έλενα Τζώρτζη

Πτυχιούχος του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει φοιτήσει στο Université Paul-Valéry Montpellier 3 – Arts du Spectacles και στην Ανώτερη Δραματική Σχολή «Ίασμος», μέσω προγράμματος υποτροφίας. Έχει διδαχθεί φωνητική, ορθοφωνία, κλασικό και σύγχρονο χορό. Διδάσκει θεατρικό παιχνίδι σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία, ενώ τον τελευταίο χρόνο διεξάγει επιμορφωτικά βιωματικά σεμινάρια σε συνεργασία με τη Λένα Ροντούλη (Μουσικοκινητική c. Orff) και τη Νένα Παπαγεωργίου (Δημιουργικός Χορός).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης