Η Ομάδα Θεάτρου Ιδέα πιστεύοντας σε ένα χειροποίητο θέατρο και στην τέχνη του παλιάτσου, που μόνο με το σώμα του και τη φωνή του μπορεί να σκαρώσει μικρά σκηνικά θαύματα, δημιούργησε πριν από 4 χρόνια την παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2», εξερευνώντας τις δυνατότητες που έχουν 2 μόνο ηθοποιοί, με την αρωγή και ενός live μουσικού επί σκηνής, να σηκώσουν στους ώμους τους ένα ολόκληρο έργο.

Το στοίχημα κερδήθηκε και με βάση αυτή την εμπειρία, διοργανώνουμε στο Θέατρο Άλφα.Ιδέα, στο πρώτο 10ήμερο του Μαΐου, το Φεστιβάλ «Duet yourself», που δίνει την ευκαιρία σε νέους ηθοποιούς, ηλικίας μέχρι 30 ετών, να δημιουργήσουν τα δικά τους ντουέτα και να αναμετρηθούν με θεατρικά ή λογοτεχνικά κείμενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Φεστιβάλ έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και οι συμμετέχοντες καλούνται να παρουσιάσουν ένα αντιπροσωπευτικό κομμάτι της δουλειάς τους, διάρκειας από 15 μέχρι 30 λεπτά.

Το ντουέτο που θα διακριθεί θα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη εκδοχή του θεατρικού ή του θεατροποιημένου λογοτεχνικού έργου που παρουσίασε, η οποία θα ενταχθεί στο ρεπερτόριο και θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Άλφα.Ιδέα, την προσεχή χειμερινή σεζόν 2017-2018.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν, μέχρι 20/4, την πρότασή τους στο mail: theater.alfaidea@gmail.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ομάδα Θεάτρου Ιδέα είναι οι Κώστας Γάκης, Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής.

Θέατρο Άλφα.Ιδέα

Πατησίων 37, Πολυτεχνείο

Τηλ.: (210) 5238742, 5221444

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης