Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της ισπανικής κωμωδίας Tres του Juan Carlos Rubio σε σκηνοθεσία Γιάννη Λασπιά και μετάφραση Δημήτρη Ψαρρά που παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στο Θέατρο Olvio.

Οι πρωταγωνιστές της κωμωδίας Ιωάννα Σταυροπούλου, Δάφνη Μανούσου, Γεωργία Σιακαβάρα και Λευτέρης Δημηρόπουλος καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές, που γέμισαν ασφυκτικά το θέατρο και φωτογραφήθηκαν, στο πάρτυ που ακολούθησε στο φουαγιέ του θεάτρου, μαζί με τους εκλεκτούς καλεσμένους τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλοί οι καλεσμένοι φίλοι και συνάδελφοι από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό , αλλά και επιχειρηματικό κόσμο. Μεταξύ άλλων οι: Πόπη Τσαπανίδου με τον Νίκο Ιατρού, ο Θοδωρής Αγγελόπουλος, ο Μανούσος Μανουσάκης, ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Τζον Κεντ, ο Γιώργος Λυκιαρδόπουλος, η Νιννέτα και Νταίζυ Λεμπέση, ο Αλέξανδρος Σπέντζος, ο Κωνσταντίνος Νιάρχος,  ο Γιάννης Ιωάννου, ο Αλέξανδρος Κοέν, ο Ανδροκλής Δελιολάνης, ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος, η Αναστασία Παπαστάθη, ο Δημήτρης Γιαμλόγλου, ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Γιώργος Κοψιδάς, ο Βασίλης Ζώης, ο Δημήτρης Λιακόπουλος, ο Φώτης Γιαννιώτης, ο Δημήτρης Σοφιανόπουλος, ο Τάσος Πυργέρης, ο Γιάννης Μπισμπικόπουλος, η Μαρλέν Σαίτη, ο Ηλίας Αλεξάνδρου, η Αγγελική Καρυστινού, ο Βαγγέλης Ψωμάς, ο Μενέλαος Καραντζάς, ο Χρήστος Καρασσαβίδης η Ειρήνη Αϊβαλιώτη  με τον Παναγιώτη Μήλα, η Μάγδα Λαδά, ο Νίκος Μάκας, η Νάνσυ Μητροπούλου, η Μαίρη Νάνου, ο Μάκης Τσίτας, ο Βασίλης Τσιγκριστάρης, ο Παναγιώτης Μπρατάκος, ο Αλέξανδρος Ακτάρ, η Σοφία Καψούρου, η Αθηνά Μουστάκα η Μαίρη Βλουτή η Μαρία Βουδούρη, ο Κωνσταντίνος Μούτσης, ο Χρήστος Ναούμ, ο Τίτος Λίτινας, η Κατερίνα Γρυλλάκη, η Βίκυ Διαμάντη, ο Μάνθος Καλατζής, η Ελένη Δαφνή, ο Αλέξανδρος Καραντζάς, ο Νίκος Ελευθερίου, η Βίβιαν Μητσάκου, η Ειρήνη Καλιανίδου, η Αιμιλία Κακουριώτη, ο Κωνσταντίνος Ρόδης, η Χριστίνα Πάγκαλη, η Βασιλική Σύρμα κ.α

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Νο1 Ισπανική κωμωδία που έσπασε ταμεία όπου και αν ανέβηκε παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο συγγραφέας του έργου Juan Carlos Rubio βρίσκεται μέσα στον κατάλογο με τους δέκα πιο πολυανεβασμένους συγγραφείς του διεθνούς σύγχρονου θεάτρου στις ισπανικές σκηνές, σύμφωνα με τo Ισπανικό Δίκτυο Θεάτρων (Red Española de Teatros)

Η υπόθεση

Η Ροθίο (Γεωργία Σιακαβάρα), η Νούρια (Ιωάννα Σταυροπούλου) και η Άντζελα (Δάφνη Μανούσου), τρεις γυναίκες που μόλις μπήκαν στα 40, παλιές φίλες και συμμαθήτριες στο σχολείο, βρίσκονται μετά από είκοσι τρία ολόκληρα χρόνια, σ’ ένα reunion με απρόβλεπτη εξέλιξη.

Επιτυχημένες επαγγελματικά, αλλά μόνες στην προσωπική τους ζωή, αποφασίζουν να πάρουν την τύχη στα χέρια τους και να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους: να βρουν τον ιδανικό άντρα που θα τις βοηθήσει να πραγματοποιήσουν το μεγάλο τους όνειρο…να γίνουν μητέρες πριν είναι πολύ αργά.

Η αναζήτηση ξεκινά και o τέλειος άντρας εντοπίζεται. Όμορφος, ψηλός, μελαχρινός, ο Κάρλος (Λευτέρης Δημηρόπουλος) έχει τον ιδανικό γενετικό συνδυασμό. Το μόνο που μένει είναι να μπορέσουν να τον πείσουν να τους χαρίσει μερικά…σπερματοζωάρια, ώστε να μείνουν έγκυες και οι τρεις!

Το έργο

Το Tres ανέβηκε για πρώτη φορά στο Σαντιάγο της Χιλής στις 21 Μαρτίου του 2005, κι από τότε έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία: έχει μεταφραστεί σε επτά γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, βασκικά, πολωνικά, πορτογαλικά και ελληνικά) κι έχει παρασταθεί, εκτός από την Ισπανία, στο Πουέρτο Ρίκο, τις ΗΠΑ, την Κόστα Ρίκα, τη Βενεζουέλα, την Αργεντινή και την Ιταλία.

Αυτή την εποχή, το «Tres» παίζεται στην Ισπανία και την Αργεντινή, ενώ για τη σεζόν 2016-2017, έχουν προγραμματιστεί παραγωγές του έργου, εκτός από την Ελλάδα, στη Βραζιλία, την Κολομβία και τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Συντελεστές:

Κείμενο: Χουάν Κάρλος Ρούμπιο

Μετάφραση: Δημήτρης Ψαρράς

Σκηνοθεσία: Γιάννης Λασπιάς

Βοηθός σκηνοθέτη : Πάνος Κούγιας

Παίζουν: Ιωάννα Σταυροπούλου, Δάφνη Μανούσου, Λευτέρης Δημηρόπουλος, Γεωργία Σιακαβάρα.

Σκηνογραφία: Αιμιλία Κακουριώτη
Σχεδιασμός φωτισμού: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Κοστούμια : Βασιλική Σύρμα
Επιμέλεια κίνησης : Όλγα Σπυράκη
Μουσική επιμέλεια : Γιάννης Λασπιάς

Φωτογράφιση : Τάσος Βρεττός

Διάρκεια 80′ χωρίς διάλειμμα.

Olvio theater
Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός, 118 55
Πρεμιέρα : Τετάρτη 23 Νοεμβρίου
Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.30
Τηλ: (+30) 210 3414118
Ωρες κράτησης εισιτηρίων: 17.00 – 21.00
e-mail: olvio.info@gmail.com
Προπώληση Viva

https://www.viva.gr/tickets/theater/theato-olvio/tres/

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης