Στη θεατρική σκηνή «Τo Σπίτι του Ηθοποιού», από την Κυριακή 29 Γενάρη 2017 στις 21.00 και κάθε Κυριακή για 4 μόνο παραστάσεις, θα παίζεται το θεατρικό έργο της Κατερίνας Σιγάλα «Γέκλα-παράξενο όνομα-».

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Κατράκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μια σύγχρονη κωμωδία καταστάσεων με κάποια στοιχεία γκροτέσκ.Θα λέγαμε ότι αποτελεί ένα καυστικό σχόλιο πάνω στην υστερία της σύγχρονης κοινωνίας και του τρόπου ζωής των ανθρώπων αλλά και την υλιστική διάθεση που διέπει πλέον σχεδόν τα πάντα. Άνθρωποι απογοητευμένοι, πληγωμένοι από κυβερνήσεις, φίλους,γυναίκες και άντρες προσπαθούν να βρουν διέξοδο με έναν τρόπο αστείο, αναπάντεχο, απροσδόκητο τελικά για τον θεατή.

Όλα όμως δοσμένα με έναν τρόπο που χαρίζει άφθονο γέλιο αλλά και τροφή για σκέψη και κρίση.

Το έργο είναι δομημένο έτσι ώστε να παρουσιάζονται διάφορες ιστορίες από όλο το φάσμα της Ελληνικής επικράτειας και της κοινωνικής διαστρωμάτωσης. Κοινός παρανομαστής σε όλες τις ιστορίες, το γέλιο και το κλάμα. Δύο στοιχεία τόσο γνώριμα στην ανθρώπινη φύση και προσωποποιημένα από δύο ρόλους που παρουσιάζονται σαν αφηγητές-σχολιαστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία:Νίκος Κατράκης
Bοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Σιγάλα
 
Παίζουν οι ηθοποιοί με αλφαβητική σειρά: Πάντη Κούσης , Μαρίνα Νικολαΐδου, Εβελίνα Πετενιότου, Κατερίνα Σιγάλα, Βαγγέλης Τσιγαράς,Παναγιώτης Τυροπάνης.

Μουσική επιμέλεια : Στράτος Ισαακίδης.
Σκηνικά:Θανάσης Τσουμπρής

Είσοδος ελεύθερη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης