Μετά την επιτυχία της περσινής παράστασης «Και τα αγόρια κλαίνε» του Μιχάλη Παπαδόπουλου, το έργο παρουσιάζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά με μια νέα σκηνοθετική ματιά από τον Αλέξανδρο Λιακόπουλο. Ο μονόλογος γίνεται διάλογος. Το πρώτο θύμα του John Gacy, ο μικρός Timothy ζωντανεύει στη σκηνή και συνομιλεί με τα μάτια του με τον άνθρωπο που του αφαίρεσε τη ζωή, ζητώντας να μάθει το γιατί.

Το έργο παρουσιάζεται για 7 μοναδικές παραστάσεις, από την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου έως την Πέμπτη 29 Μαρτίου στις 21:45.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο Τζον Γουέην Κέισυ είναι υπόδειγμα Aμερικανού πολίτη της δεκαετίας του 1960. Ευτυχισμένος οικογενειάρχης, επιτυχημένος επιχειρηματίας, σημαντικό μέλος της κοινωνίας με έντονο κοινωνικό έργο. Ζει με τη σύζυγό του και τα παιδιά του κι εργάζεται στην αλυσίδα εστιατορίων του πεθερού του. Την ημέρα είναι αξιοσέβαστος και ευυπόληπτος…Τη νύχτα αλλάζει πρόσωπο όταν μπαίνει στο αυτοκίνητο του και κυκλοφορεί στους δρόμους. Εμφανίζεται ο Πόγκο… ο κλόουν… εκείνος που αγαπάει τα νεαρά αγόρια…το λευκό τους δέρμα… την απαλή τους μυρωδιά. Τα νεαρά αγόρια που καταλήγουν να κοιμούνται στο υπόγειο , αφού τελειώσει μαζί τους… αφού τα έχει κάνει να κλάψουν.

Βασισμένος στην αληθινή ζωή του Αμερικανού Τζον Γουέην Κέισυ ή αλλιώς Πόγκο ο κλόουν, το έργο του Μιχάλη Παπαδόπουλου μάς δείχνει τη ζωή ενός από τους πιο γνωστούς κατά συρροή δολοφόνους της Αμερικής, ενός ανθρώπου που βίασε, σκότωσε και έθαψε κάτω απ το σπίτι του 33 νεαρά αγόρια και καταδικάστηκε σε θάνατο – αμετανόητος – αφού αποκαλύφθησαν όλες οι στυγερές δολοφονίες που είχε κάνει…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Και τα αγόρια κλαίνε», ψυχολογικό θρίλερ του Μιχάλη Παπαδόπουλου
Συγγραφέας: Μιχάλης Παπαδόπουλος
Σκηνοθέτης: Αλέξανδρος Λιακόπουλος
Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργης Κοντοπόδης, Γιώργος Ντάβος
Ημέρες και ώρες παραστάσεων : Πέμπτη στις 21:45
Τιμή εισιτηρίων : 10 ευρώ, 7 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων)

Διάρκεια παράστασης : 80 λεπτά

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Πέμπτη στις 21:45

Τιμή εισιτηρίων : 10 ευρώ, 7 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων)

Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά

Η παράσταση είναι αυστηρώς ακατάλληλη για τα παιδιά.

Θέατρο «Μπέλλος»

Κέκροπος 1, Πλάκα

Τηλέφωνο 210 3229889

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης