Καλλιτέχνες, δημιουργοί και εργαζόμενοι της τέχνης και του πολιτισμού από κάθε χώρο υπογράφουν, στηρίζοντας τον αγώνα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, για ένα θέατρο που μας αξίζει.

Ακολουθεί το κείμενο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμείς οι καλλιτέχνες και εργαζόμενοι στο χώρο του πολιτισμού, οι δημιουργοί της τέχνης από κάθε χώρο, υπογράφουμε το κείμενο αυτό στηρίζοντας το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών στη μάχη που δίνει συνεχίζοντας την αγωνιστική 100χρονη πορεία του για μια τέχνη με αξιώσεις.

Σε μια εποχή που μας παίρνουν πίσω κάθε εργασιακό μας δικαίωμα, που προσπαθούν να τσακίσουν κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια και κάθε ψήγμα πολιτισμού, το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, μετά την υπογραφή της σύμβασης στο Εθνικό, στο ΚΘΒΕ και στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, δίνει τη μάχη και στο Ελεύθερο Θέατρο. Για ένα θέατρο που θα εξασφαλίζει το δικαίωμα των καλλιτεχνών να ζουν από την τέχνη τους, ώστε να μπορούν με τη σειρά τους να την εξελίσσουν, να αναδεικνύουν τον ουσιαστικό της ρόλο στην κοινωνία.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τη φωνή του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, στηρίζοντας τον αγώνα του για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στο Ελεύθερο θέατρο, για ένα θέατρο που μας αξίζει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κείμενο Υπογραφών

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης