«Κλωστή απ΄ το φεγγάρι, βελόνι απ΄ τον ήλιο» υφαίνουν τα παραμύθια που θα αφηγηθεί η Καλλιόπη Λιαδή, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, στις 20.30. Η αφήγηση απευθύνεται σε ενήλικες και νέους ανθρώπους άνω των 12, και θα πραγματοποιηθεί σε ένα όμορφο νεοκλασικό αρχοντικό, τον ζεστό και φιλικό Χώρο Τέχνης «Ιδιόμελο» (Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και Βασιλέως Κωνσταντίνου) στο Μαρούσι.

Ο εξαιρετικός μουσικός Θύμιος Παπαδόπουλος συνοδεύει την αφήγηση με ινδικούς αυλούς, φλάουτο και κιθάρα και δημιουργεί μελωδικά τοπία και γέφυρες, καθώς τα παραμύθια συνομιλούν με τη μουσική.
Παραμύθια από την Ελλάδα, την Αφρική και τη Βόρεια Ευρώπη, με φεγγάρια, ήλιο δυνατό και σκοτάδι πυκνό, που φωτίζει, άλλοτε, ένα φως αμυδρό ή γλυκό, άλλοτε έντονο, καθαρό ή λυτρωτικό, μας ταξιδεύουν σε ένα μαγεμένο βασίλειο, σ΄ ένα ξέφωτο, σε μια άγρια χαράδρα, στη μέση του πελάγου και στον βυθό της θάλασσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ήρωές τους, μέσα από τις περιπέτειές τους, βαδίζουν προς ένα μονοπάτι φωτεινό, πνευματικού αναστοχασμού, προσωπικής αποκάλυψης και ανακάλυψης και όλοι είμαστε καλεσμένοι να τους ακολουθήσουμε.

Η αφήγηση απευθύνεται σε ενήλικες και νέους από 12 ετών και άνω.

Διάρκεια: 70 λεπτά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είσοδος: 7 ευρώ, Μειωμένο εισιτήριο: 5 ευρώ (φοιτητικό/ανέργων, με επίδειξη της σχετικής κάρτας) (η τιμή συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ)

Χώρος Τέχνης Ιδιόμελο, Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και Βασιλέως Κωνσταντίνου, Μαρούσι
Πληροφορίες – κρατήσεις Ιδιόμελο: 210 681 7042

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης