Συνέντευξη στη Σπυριδωνία Κρανιώτη

Κάμερα – Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει τι γίνεται γιατί μας συνέβησαν πολλά πέρα από την απώλεια της μητέρας μου αλλά επιτέλους μετά από δύο μήνες συνεχόμενων ανατροπών τα καταφέραμε…Πονάω για την απώλεια αλλά παράλληλα είμαι πολύ ευγνώμων και ευτυχισμένη» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου  στο zougla.gr με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της κοινωνικής κομεντί «Δουλειές με φούντες» που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη 12/12, ημέρα που η αξέχαστη Ζωή Λάσκαρη είχε τα γενέθλιά της, στη θεατρική σκηνή «Ζωή Λάσκαρη» στον Πολυχώρο Αθηναΐς.

Aισθάνομαι ότι η μητέρα μου είναι εδώ… Είμαστε πολύ συγκινημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον τόνισε: «Θέλω να γίνει ένα πολύ ωραίο πάρτι και να περάσουμε όμορφα. Aισθάνομαι ότι η μητέρα μου είναι εδώ… Είμαστε πολύ συγκινημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου και για όλο αυτό που έχουμε καταφέρει…Υπάρχουν πολλές σκέψεις για διάφορες εκδηλώσεις στη θεατρική σκηνή “Ζωή Λάσκαρη” που θα τις πω την καινούργια χρονιά…Το σίγουρο είναι ότι θα γίνουν διάφορα πράγματα…».

Ακόμη η ηθοποιός και θεατρική παραγωγός ανέφερε: «Οι προσδοκίες μου είναι να γίνονται πολύ ωραίες δουλειές στον χώρο. Το έναυσμα είναι η μάνα μου… Έχω μεγαλώσει σ αυτήν τη θεατρική σκηνή και  νιώθω τη μάνα μου σαν να είναι εδώ».

Δείτε τη συνέντευξη:

Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης