Από μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη συμμετοχή του ΚΘΒΕ, στην πετυχημένη 33η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia.

Από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2017, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το περίπτερο του ΚΘΒΕ (περίπτερο 13, stand 16) και να ενημερωθούν για τις παραστάσεις και τις δράσεις του ΚΘΒΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου για τους επαγγελματίες του χώρου στον Εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ, το ΚΘΒΕ εξέθεσε μέρος της έκθεσης κοστουμιών «Η Κίνα στο ΚΘΒΕ», (μέρος της έκθεσης που παρουσιάστηκε με επιτυχία στην 82η ΔΕΘ). Το υπόλοιπο μέρος της συγκεκριμένης έκθεσης παρουσιάστηκε στο χώρο του περιπτέρου του ΚΘΒΕ, όπου οι επισκέπτες φωτογραφήθηκαν με τα κοστούμια και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της Μόνιμης Έκθεσης Κοστουμιών «Ίχνη του Εφήμερου» στο Βασιλικό Θέατρο.

Παράλληλα, εκατοντάδες επισκέπτες περιηγήθηκαν ψηφιακά στο Αρχαίο Δράμα και στις παραστάσεις του ΚΘΒΕ που παρουσιάστηκαν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου από το 1961 έως σήμερα μέσω του διαδραστικού λευκώματος (e book) που παρουσιάστηκε σε οθόνη αφής στον χώρο του περιπτέρου του ΚΘΒΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συμμετοχή του ΚΘΒΕ στην 33η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia εξασφάλισε την αθρόα προσέλευση επισκεπτών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζοντας τόσο τις παραστάσεις του και τις δράσεις του όσο και τη δυναμική του παρουσία στην κοινωνία και στην πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και της λοιπής Β. Ελλάδας.

Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia αποτελεί ένα πραγματικό τουριστικό πανόραμα, τόσο για την εγχώρια, όσο και για τη διεθνή αγορά, γεγονός που ενδυναμώνει την παρουσία του ΚΘΒΕ στον πολιτιστικό τουρισμό και επιβεβαιώνει τη συμβολή του στο τουριστικό προϊόν.

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, το ΚΘΒΕ θα κληρώσει από 3 διπλές προσκλήσεις για τις παραστάσεις του (Ρώσικη Επανάσταση, Ανεμοδαρμένα Ύψη, Η Αυλή των Θαυμάτων & την παιδική παράσταση Ελίζα), ένα μικρό ευχαριστήριο δώρο στους επισκέπτες του περιπτέρου του ΚΘΒΕ. Τα ονόματα των 12 τυχερών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΚΘΒΕ (www.ntng.gr) από την Παρασκευή 17/11/2017 και για 2 εβδομάδες, όπου θα δίνονται πληροφορίες για τον τρόπο παραλαβής των προσκλήσεων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης