Η ομάδα Μemories παρουσιάζει στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις σε σειρά συναυλιών τη μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Μια λατέρνα, ένα όνειρο» από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή στις 21.30 μέχρι την Παρασκευή 9 Μαρτίου.

Σε μια παλαιά Αθηναϊκή αυλή απ’ αυτές που όλοι θυμόμαστε και νοσταλγούμε, αυτές που γνωρίσαμε μέσα απ’ τις όμορφες ταινίες του Ελληνικού κινηματογράφου ξεδιπλώνεται η ιστορία μεγάλων καλλιτεχνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ήρωες των τραγουδιών, πρωταγωνιστές αυτής της αυλής. Τα γεράνια, τα γιασεμιά, οι μπουκαμβίλιες, τα πλακόστρωτα δρομάκια, η θέα της Ακρόπολης, ο βράχος της Ακρόπολης μοναδικός και αιώνιος παρατηρητής, συνθέτουν την μαγική εικόνα.

Ο ήχος της λατέρνας κυριαρχεί και γεμίζει τις ψυχές με αγάπη και έρωτα. Η εποχή που οι αμαξάδες αντικατέστησαν τις άμαξες με μαύρες Φορντ. Μέσα σε όλα αυτά οι χαρακτήρες ξεδιπλώνονται νοσταλγικά από τα τραγούδια, πλημμυρίζοντάς μας με αναμνήσεις και συναισθήματα.

Το μεγαλείο των καλλιτεχνών, των μουσικών, των ποιητών αυτής της εποχής είναι πως παρέδωσαν ένα έργο πέρα για πέρα διαχρονικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντελεστές:

Κείμενα, μουσική επιμέλεια: Γιώργος Βολονάκης
Σκηνοθεσία : Γιάννης Δαφνιωτίδης

Μουσικοί:

Ηλίας Βαγιανός πιάνο
Στάθης Κοντοπάνος μαντολίνο, μπουζούκι
Ελισάβετ Μπούρα τρομπέτα

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Ανδρομάχη Μαρκοπούλου
Γιάννης Μπόγρης
Ελισάβετ Μπούρα.
Στο τραγούδι: Όλη η ομάδα

Από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου μέχρι την Παρασκευή 9 Μαρτίου

Κάθε Παρασκευή στις 21.30

Γενική είσοδος: 12 €

Άνεργοι, Viva 10 €

Κρατήσεις θέσεων: Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο dieleusis@gmail.com, δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή στο τηλέφωνο 210 8613739.

Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις

Λέσβου 15 & Πόρου, Κυψέλη

τηλ: 210-8613739

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης