Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει τη θεατρική παράσταση
«Μικροί Φαρισαίοι» του Δημήτρη Ψαθά σε σκηνοθεσία Γιάννη Μαλλούχου, από τη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας, το Σάββατο 27 Μαϊου 2017 και ώρα 21:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1).

Είσοδος ελεύθερη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται: τρόφιμα μακράς διαρκείας, χαρτικά – απορρυπαντικά – είδη προσωπικής υγιεινής.

Λίγα λόγια για το έργο:

Το έργο «Μικροί Φαρισαίοι» γράφτηκε το 1954, και είναι μια ξεκαρδιστική σάτιρα που καυτηριάζει σκανδαλώδεις κοινωνικές καταστάσεις, ίδιες και απαράλλακτες με αυτές που ταλαιπωρούν την Ελλάδα σήμερα. Θέμα του, είναι η υποκρισία εκείνων που προσπαθούν να καλύψουν ένα σωρό ανομήματα, απιστίες καταχρήσεις, κλεψιές, λοβιτούρες με τη φιλάνθρωπο συμμετοχή τους σε φιλόπτωχα ταμεία σε ανάλογους συλλόγους, οργανώσεις και άλλα. Ο Ψαθάς στους Μικρούς Φαρισαίους ξεπέρασε τον εαυτό του σε κωμικά ευρήματα και σπαρταριστές ανατροπές. Η σκηνοθεσία του έργου είναι του Γιάννη Μαλλούχου με βοηθό σκηνοθέτη τον Αλμπέρτο Σεβή.

Συντελεστές:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παίζουν οι: ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΡΤΖΙΑ, ΞΑΝΘΗ ΚΑΠΑΡΟΥ, ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΣΕΒΗ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΔΑΛΙΑΝΟΣ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΗΛΙΑΔΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΙΝΟΥ, ΦΑΝΗ ΖΑΪΚΟΥ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΨΑΡΡΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΛΑ, ΜΑΡΙΣΑ ΜΑΡΚΕΣΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΛΗΣ, ΜΙΝΑ ΜΕΡΜΗΓΚΑ.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΛΟΥΧΟΣ
ΥΠΕΥΘ. ΟΜΑΔΑΣ: ΜΙΝΑ ΜΕΡΜΗΓΚΑ
ΣΚΗΝΙΚΑ: ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΣΕΒΗ
ΒΟΗΘ. ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΣΕΒΗ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ: ΜΠΑΡΥ ΣΕΒΗ
ΦΩΤΙΣΜΟΙ: ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΩΣΤΗ
ΗΧΟΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης