Τεράστια επιτυχία γνώρισε την περασμένη Δευτέρα η πρεμιέρα της μουσικοθεατρικής παράστασης Musica Pericolosa του Γιώργου Χατζή.

Ο βραβευμένος με Global Music Award μουσικοσυνθέτης και πολυτάλαντος Performer Γιώργος Χατζής,  «Μαέστρος» των Αγάμων Θυτών γνωστός για την πολυδιάστατη προσωπικότητά του επί σκηνής μας ταξίδεψε με το βιολί του, την ιδιαίτερη φωνή του και το πηγαίο χιούμορ του στον θαυμαστό κόσμο της μουσικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενθουσίασαν το κοινό με τις σπουδαίες φωνές τους η Σοφία Παπουλάκου και ο Γιάννης Ζαράγκαλης.
Σε ένα κατάμεστο Da Vinci οι καλλιτέχνες καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που δεν σταμάτησε να τραγουδά, να συμμετέχει στην παράσταση και να ξεσπά σε γέλια σε κάθε εμφάνιση του Γιώργου Χατζή που άλλαζε συνεχώς κοστούμια κρατώντας το ενδιαφέρον των θεατών αμείωτο μέχρι το τέλος της παράστασης με τους τελευταίους να ζητούν επίμονα από τους καλλιτέχνες να ξανανέβουν στη σκηνή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλήθος επωνύμων παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης σχολιάζοντας διθυραμβικά τον δημιουργό, Γιώργο Χατζή και τους συντελεστές της παράστασης.

Οι Γιάννης Ζουγανέλης , Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Βάσω Γουλιελμάκη, Ιωάννα Ασημακοπούλου και πολλοί άλλοι βρέθηκαν στο Da Vinci και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Οι παραστάσεις συνεχίζονται για ακόμα δύο Δευτέρες!

Παραστάσεις: Δευτέρα 11,18 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο Da Vinci

Είσοδος 10 ευρώ με κρασί ή μπύρα

Φιάλη Κρασί για δυο άτομα από 40 ευρώ

Φιάλη Ποτό για 4 άτομα 80 ευρώ

Φιάλη Special Ποτό για 4 άτομα 100 ευρώ

Αγ. Ιωάννου 23 Αγία Παρασκευή

τηλ. 210 600 01 02

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης