O Monsieur Minimal έρχεται στην πόλη του Πειραιά με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του album «Erotica» και μας προσκαλεί να το απολαύσουμε ζωντανά σε ένα «Erotica» live party το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου.

Ο δημιουργός με τη μοναδική αισθητική που έχει ξεχωρίσει για την ιδιαίτερα ρομαντική ατμόσφαιρα που αποπνέει η μουσική του, έρχεται στην πόλη του Πειραιά με μία full band σύνθεση με σκοπό να μας ταξιδέψει σε μια άλλη, ρομαντική εποχή και να μας κάνει να ερωτευθούμε τα νέα του τραγούδια παρέα πάντα με τα παλιά αγαπημένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Monsieur Minimal Band
Monsieur Minimal : vocals – guitar
Βελισσάριος Πράσσας : Bass
Κοπουλ : Drums
Eliot : Synthesizer & programming
Κωστας Κατσαρός : Trumpet & Congas

Λίγα λόγια για τον Monsieur Minimal:

Με 5 άλμπουμ στο ενεργητικό του, άριστες κριτικές και live εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό , συμμετοχή σε μουσικές συλλογές του εξωτερικού (Τουρκία, Γαλλία,Ρωσία, Γερμανία) , μουσικές επενδύσεις σε τηλεοπτικά σποτ και διαφημίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε Αμερική και Καναδά , συνεργασίες με αξιόλογους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες(όπως αυτή με τη Δήμητρα Γαλάνη στον δίσκο του Πάστα Φλώρα και το opening act στη συναυλία του Moby) και με μεγάλη παρουσία σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές playlist , ο Μοnsieur Minimal έχει κερδίσει επάξια τα τελευταία χρόνια μια αξιοσημείωτη μουσική αναγνώριση και τον τίτλο του indie/pop esthete.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Μάρτιο του 2015 κι έχοντας πλέον δημιουργήσει το δικό του μοναδικό μουσικό ύφος και με την υπογραφή της νέας του δισκογραφικής εταιρίας , Mo.Mi Records , o Monsieur Minimal κυκλοφορεί το τέταρτο στην σειρά προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο «High Times».

Τον Σεπτέμβριο του 2017 o Monsieur Minimal κυκλοφορεί το νέο και πέμπτο στη σειρά άλμπουμ του με τίτλο Erotica. Μέτα το πρώτο και πολυαγαπημένο, από κοινό και τα ραδιόφωνα, single της Αγκαλιάς ήρθε η πιο «μεγάλη» Στιγμή και άνοιξε ο δρόμος για το νέο άλμπουμ. Το Εrotica σηματοδοτεί την επιστροφή του Monsieur Minimal στον Ελληνικό στίχο, δημιουργήθηκε κατά την παραμονή του καλλιτέχνη στο Βερολίνο και πήρε την τελική του μορφή στην Ελλάδα στο τέλος του 2016.

Ένα ρομαντικό άλμπουμ με ζεστό, μεσογειακό και vintage ήχο επηρεασμένο από την δεκαετία των 70s δοσμένο αριστουργηματικά στο σήμερα και με αξιόλογες συμμετέχές απο ερμηνετές οπως ο Δάκης στη «Στιγμη», η Ανδριάνα Μπάμπαλη στο «Φλερτ» η Kid Moxie στο «Ici» και η Τζένη Καπάδαη στο «Εδώ».

Κομμάτια όπως «Ο έρωτας στα χρόνια της Ψυχεδέλιας» και «Τα πιο όμορφα μας πράγματα» ξεχωρίζουν και συμπληρώνουν μαζί με το αισθησιακό ομώνυμο intro του erotica, το σ’αγαπώ και το ορχηστρικό «εδώ» ένα ακόμα πραγματικά ξεχωριστό άλμπουμ από τον Monsieur Minimal .
Το Erotica κυκλοφορεί σε βινύλιο, cd και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Mo.Mi. records.

Monsieur Minimal Band
Monsieur Minimal : vocals – guitar
Βελισσάριος Πράσσας : Bass
Γεωργακόπουλος Θεοδωρής : Drums
Κωστας Κατσαρός : Trumpet & Congas
Γιαννης Παπαιωαννου : Ηχοληψία

Περισσότερα στο www.monsieurminimal.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης